ΩΜΕΓΑ Λ. Γράντας ΑΒΕΕ

[learn_more caption=”ΩΜΕΓΑ Λ. Γράντας ΑΒΕΕ” state=”open”]

grantas_building fin

Η ΩΜΕΓΑ Λ. Γράντας ΑΒΕΕ συμπληρώνει φέτος 35 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον κλάδο παραγωγής και εμπορίας ετοίμων ενδυμάτων και τα γιορτάζει με μια μεγάλη προσφορά.

Η εμπειρία και η καταξίωση 35 ετών στις περισσότερες μεγάλες αγορές ενδυμάτων της δυτικής Ευρώπης και η συνεπής παρουσία στις μεγάλες ελληνικές εταιρείες κλωστοϋφαντουργίας δίνουν το σύνθημα για την είσοδο της εταιρείας στην νέα εποχή του διαδικτυακού εμπορίου.

Ξεκινάμε δυναμικά με το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα www.OMEGASALES.gr στο οποίο μπορείτε να βρείτε τα ειδικά επιλεγμένα για την ελληνική αγορά προϊόντα μας εμπνευσμένα από τις σύγχρονες ευρωπαϊκές κολεξιόν και τις γραμμές μόδας των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών πολυκαταστημάτων.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των 10.000 τ.μ. που περιλαμβάνουν Σύγχρονο βαφείο και μονάδα επεξεργασίας υφάσματος Τμήμα ψηφιακού πατρόν και κοπτηρίου Έμπειρο ραφείο και συσκευαστήριο Τμήμα σχεδιασμού με χρήση ηλεκτρονικών μέσων τελευταίας τεχνολογίας εγγυώνται προϊόντα άριστης ποιότητας και σύγχρονου σχεδιασμού σε τιμές που 35 χρόνια τώρα απολαμβάνουν οι πελάτες μας.

[/learn_more]